fredag den 26. oktober 2012

Oy mates!

Onsdag den 24 okt.

vi startede med at mødes på Steve og andres kontor.
Idag skulle vi have en lille Tour sammen med David Twiggs som stod for ekstruderings område på Peglert.
Han snakkede om på vej derned, at de faktisk skulle teste en ny indsats i deres maskine fordi de er begyndt at arbejde med en ny messing type kaldet DR. Forkskellen på denne type og den gamle type. Er at der er mindre bly i denne nye type cirka 0.2% fremfor 2% og en del mere aluminium i. Det betyder også materialet er en del hårdere.
Pga. den hårdere type messing havde de fået lavet nogle indsatser i Italien. Disse indstaser var anderledes fra de gamle, da der de havde blandet jernet med Cobolt. Det skulle gøre jernet en del stærkere efter hærdning.
Da vi kom ned til området, tog han os med rundt og forklarede os step by step omkring hvordan maskinen virkede.

Her lidt billeder og videoer fra processen:






Efter vi havde fået vores rundvisning. skulle vi ned og afprøve vores program på et af deres emner.
Vi krydsede fingre for at det bare kørte.
Vi kom ned i Tool Service Department og fik loadet programmet på CNC maskinen. også begyndte vi at køre det.
Efter vi havde kørt det hele skulle vi køre en slet bearbejdning på emnet. Deres gamle slet program tog 1.5 time, dav vi så vores tid på slet bearbejdningen blev vi lidt overrasket. Det tog 12 min og 39 sek. så alt i alt var vores program omkring 2-3 timer hurtigere end deres gamle program. Alle mål sad lige i skabet, så det var lidt fedt.

Her er emnet vi bearbejdede:





Torsdag den 25 okt.

vi mødtes på kontoret igen. Det første vi skulle var at hjælpe med at samle deres nye prototype vandhane med sensor i. vi skulle hjælpe med at samle 100 stk. fordi det skulle afsted fredag.
Her er et billede af dem. (den vi samlede var bord monteret)


Efter vi var færdige med det til middagstid. Tog Richard Grimes og Steve Potts os med ud at spise til middag hvor vi fik en rigtigt god chili con carne, sammen tidigt med at vi snakkede om vi var tilfredse med vores ophold på Pegler. Det kunne vi kun sige at vi har været fuld ud tilfreds med opholdet hos dem.
Efter vi kom hjem på Pegler igen. Viste Steve deres showroom hvor vi de vidste der kunder deres nyeste vare. Det var et fedt rum de havde sig der. Men det kan i selv bedømme udfra disse billeder









Sidst på dagen gik vi ned og så udmåling af vores emne i deres CMM maskine. Det var som vi havde håbet faktisk perfekt :)
så vi var glædeligt overrasket over resultatet og det var de kære ingeniøre også.
Da vi kom hjem tog Sandra med ud på en indisk restaurant der hed Bavanchi. Det var sindsygt godt der var vi til halv 10 også skulle vi bare hjem og sove :)

Fredag den 26.

Det blev en ret kort dag, da vi bare skulle rundt og sige farvel til de folk der havde haft os under deres vinger en kort stund. Vi fik selvfølgelig også lidt gadgets med Pegler mærker på :)
så gik turen hjem til Sandra igen og nu sidder Andi og jeg og ser lidt flimmer drikker lidt saftevand og slapper inden vi skal til Meadowhall og mødes med John fra B&E for at evaluere med ham omkring turen. Så håber vi han giver aftensmad idag ;)

En special tak til de folk fra Pegler der har vist os hvordan tingene fungere på Pegler.
En hel speciel tak til Richard,Steve, David og David for at have givet os nogle rigtige gode Tours på Firmaet og har givet os en oplevelse for livet de 10 dage vi har været på Pegler. :)
Tusind tak for det!

Tak for nu.
See u Tomorrow mr and mrs. :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar