søndag den 14. oktober 2012

Hej alle sammen :)
her kommer lige en lille opdatering for de sidste par dage.

12 okt.
Dagen vi alle havde ventet på og komme ud og se AMRC (Advanced manifactoring research center)
det skulle jo være højdepunktet på ugen, så alle var meget spændte på at se og høre en masse spændende omkring virksomheden.
Men nej nej vi fik en guide der intet vidste om noget og vi kom kun tæt på maskinerne i lærlinge afdelingen.
Så det var generelt en rigtig skuffende tur :(

Da vi var så skuffet over det, måtte vi hellere tage ind til Meadowhall og få noget godt mad. Det tænkte vi det kunne måske kunne rette lidt op på den store skuffelse først på dagen.





13 okt.
så blev der weekend, og vi skulle ud og se noget.
Vi startede med at mødes ved bowlinghallen tæt på Meadowhall. Inden vi ville ind og bowling skulle der jo lidt middagsmad til. så vi fandt et sted at spise, hvor der lige var gratis refill guffe guffe.
Men efter vi havde spist ville vi ind og bowle. Men der var så bare 2 timers ventetid.
Så besluttede vi at gå over i biograf der lå lige ved siden af. Så kunne vi jo lige nappe en film inden vi skulle spise aftensmad.
Men der var 45 min til at den film vi ville se (Taken 2) gik og der var en kødrend af mennesker i køen, så det orkede vi heller ikke lige at vente på.
Så tog vi tramp'en til Sheffield, hvor vi fandt et studenter sted hvor der var lidt til ganen og noget godt mad. og der blev vi det meste af aftenen.

Her er et billede af det:


14 okt.
der er ikke så meget at fortælle om idag, da den mest er gået på afslapning. vi var dog inde i Sheffield og få rigtigt Engelsk brunch. Det var Christian og johan der havde sagt der skulle vi med ind for det var bare godt.
så det gjorde vi og derefter tog vi hjem og nu står den som bare på afslapning resten af dagen inden det rigtigt går igang med arbejde fra imorgen af .

See ya tomorrow mates ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar