torsdag den 11. oktober 2012

Heej alle sammen :)
jeg vil starte med at undskylde at der ingen opdatering var for igår. Men tiden rendte fra os i Sheffield.
så det blev en smule sent før vi var hjemme.

10 okt.
vi startede med at blive hentet af Richard fra B&E, da han skulle køre os ud på Pegler, så vi kunne se hvordan firmaet så ud.
Vi mødte de to chefer derude tror jeg det var. Richard and Steve. men det lød til at de havde ret travlt, så vi fik ikke set så meget af produktionen.
men vi blev så kørt hjem til Sandra igen hvor vi var i halvanden time inden Richard hentede os igen, da han også skulle ind på B&E.
Vi skulle ind på B&E for at få et kort First Aid kursus.
(Det vidste jeg sig at være fuldstændig det samme som i Danmark)
Men vi brugte et par timer på det og det var nu ret sjovt alligevel.

Da vi var færdige med vores førstehjælpskursus, tog vi alle sammen til sheffield ind på vores lille pub og fik en "cola" Derefter tog vi op i sheffield centre, hvor vi fandt en yderst lækker italiensk restaurent.
Jeg fik mig nok den bedste pizza jeg nogensinde har smagt MUUUUUMS!!!
så tog vi ned på vores pub The Howard igen og sad der lidt indtil vi besluttede at det var på tide og tage hjem til Sandra mom :)

11 okt.
Ja vi startede med at sove længe, så fik vi os lidt morgenmad også havde Andi og jeg aftalt at mødes med Christian og Søren inde på togstationen i Doncaster. Hvor vi så derfra kunne tage toget sammen til Sheffield.
Vi skulle mødes Ved West Street ved en Tesco hvor Richard og Nash skulle samle os op på gå ben og sammen skulle gå ned til Mercury Centre hvor vi skulle have vores rundtur.
Mercury Centre er et test center hvor laver prototyper til f. eks flyindustrien og F1 biler.
De tester også forskellige legeringer på forskellige jerntyper.
Da vi kom derind og fik set på de forskellige maskiner fik vi forklaret de havde en special svejser der udsendte en laserstråle der kunne deles i 3 med 10.000 hertz der kunne svejse plader sammen op til 40 mm.
De smarte ved dette var at du behøvede ikke at reife pladerne for at svejse dem sammen.  Nej dem lagde du bare op mod hinanden og 4 sek. efter så har du lige svejst 10 cm.
Her er lidt billeder af maskinen :











Efter vi havde fået en demostration på Pro Beam, skulle vi over at se en 3D printer der printede dele i jern.
Hver del blev delt op i mange lag, når den blev printet hvert lag var 0.007 mm tykke. så det tager lang tid at printe disse prototyper Men alt det granulat du ikke bruger når du laver delen. bliver bare fejet sammen og genanvendt. Så i stedet for at tage en kæmpe klods og begynde at bearbejde. Er det tæt på at man kan gøre dette istedet omkostningsmæssigt.
her er et par dele som 3D printeren har printet:




Da vi blev færdige en inde på Mercury. Tog vi ud og fik lidt at spise og en pint. derefter vendte vi snuden hjemad mod sandra mom hvor hun og hendes datter becky havde lavet en italiensk pasta ret til os. Hvilket også var yderst lækkert !! :)

Men i kan jo kigge med imorgen hvor der kommer et nyt og frisk oplæg :)

see yaa mates!!
cheers

Ingen kommentarer:

Send en kommentar