mandag den 8. oktober 2012

Heeej alle sammen :)
Idag skulle vi mødes på B&E. Vores kære "Host family Mom" havde desværre ikke tid til at køre Andi og jeg derhen så vi skulle selv finde derhen.
Lad os sige det gik ikke helt efter planen. vi kom fint til Rotherham, men da vi skulle tage bybussen til B&E kom vi lidt på et sidespor vi tog den rigtige bus bevares. Meeen vi kørte lige 3.2 miles forlangt Ups så de andre måtte lige vente lidt på os da vi skulle have fat i en taxi først :)
Men da vi ankom til B&E mødte vi nogle af de folk der var i firmaet der fortalte os omkring sheffields historie med der jern industri.
Da alt jernindustri er flyttet til Asien. Arbejder de mest med special ståle som Titanium og forskellige legeringer til dette stål som mest bruges til Fly industrien.
så fik vi et foredrag omkring Bloodhound projektet.
Dette projekt tager de ud og forklarer de unge på skolerne for at få flere unge til at søge mod at blive ingeniører.
Projektet bloodhound består i at de vil lave verdens hurtigste bil. En bil de vil have til at køre over 1000 MPH
så det var et rigtigt spændende foredrag.
Der kommer lige en video omkring projektet.
Efter vi havde hørt om projektet fik vi stukket en model i pap på str. med et A4 ark i hånden. så skulle vi klippe det ud og sætte nogle hjul af træ på den også bruge balloner som fremdrift. på bilen skulle vi så selv ændre den så den fik bedre aerodynamik. vi lavede så en lille konkurrence om hvilken bil der kom hurtigst over 3 borde.
kan så ikke prale med at det var mig der vandt den konkurrence da min bil knap nok kunne køre over det ene bord :)
Efter vi havde lavet den lille konkurrence, besluttede vi at tage ind til et center der hed Meadowhall ikke så langt fra B&E. hvor vi fik lidt og spise og fik set en masse butikker.
Derefter skulle Andi og jeg hjem til Sandra og have noget mere at spise (masser af grønsager og KOGT kylling) Så det var lækkert nok.
Men det var dagens opdatering.
skriv hvis i har nogle spørgsmål :)

Seee ya tomorrow mates ;)

Link til projekt Bloodhound SSC http://www.bloodhoundssc.com/
En 3D video af bilen http://www.youtube.com/watch?v=2BhTNI0F_Xc&feature=fvwrel

Ingen kommentarer:

Send en kommentar